Nëse kemi parë shpesh foto të djalit të vogël të kryeministrit Rama, pjesa më e madhe janë falë Rea Xhillarit. Vajza e Linda Ramës publikon shpesh foto me më të voglin e familjes së kryeministrit.

Këtë herë të dy motër e vëlla kanë hedhur një foto në Instagram teksa po pushojnë në Sheshin Skëndërbej. Rea dhe Zaho kalojnë shumë kohë bashkë dhe kjo tregohet më së miri me postimet e motrës së tij.  Vogëlushi e shoqëron në galeri, ekspozita apo shëtitje në natyrë.