Me poshte pamjet nga droni qe tregojne pjesemarrjen ne kohe reale, ora 20:40, te cilen  Lulzim Basha, e konsideron kete pjesemarrje madheshtore dhe me te madhen qe ka pare ndonjehere Shqiperia.

Nderkohe qe me heret teksa ai fliste, militantet e tij digjnin me molotov kryeministrine e Kuvendin.

Pamjet me poshte tregojne pjesemarrjen reale