Çfarë s`na kanë parë sytë në pasarelat e modës?

Disa krijime janë të çuditshme, aq sa ndonjëherë duken edhe qesharake. Jo të pakta janë këto raste që dashur-padashur bëhen virale.

Një student i diplomuar në Central Saint Martin, ka prezantuar një koleksion, i cili na la pa fjalë pasi nuk e kishim parë askund dhe as nuk e kishim imagjinuar ndonjëherë.

Studenti norvegjez, i quajtur Fredrik Tjaerandsen, ka prezantuar koleksionin e veçantë të tullumbaceve që në pasarelë u shndërruan në fustane. Nuk po e kuptoni për çfarë e kemi fjalën?

Më mirë shikojeni me sytë tuaj!