69.4% e shqiptarëve të pyetur nga GPF Inspiring Research mendojnë se protestat e opozitës nuk duhet të vazhdojnë ndërsa 25.7 % thonë se duhet të vazhdojnë.

Shihni tabelën më poshtë

PasShqiptarët kundër bllokimit të rrugëve/ Ja sondazhi

ARTIKUJ TE NGJASHEMME SHUME

Shqiptarët kundër bllokimit të rrugëve/ Ja sondazhi

Top Story/ Ambasadori Bosch: Mediat holandeze e kanë nxirë Shqipërinë pa fakte

Shqiptarët kri minelë?! Ambasadori Bosch: Është i paargumentuar!

FATI YT SOT/ HOROSKOPI 16 MAJ 2019

Klevisi i Fahriut Ramës: Bëji sytë katër pasi protestuesit të kanë shpallur në kërkim

Sondazhi/ Cilët nga politikanët janë më të sinqertë? Kush kryeson e kush radhitet i fundit

Gjendet e pa.jetë pedagogia e njohur

“Financial Times”: Nëse BE i mbyll derën Tiranës, do ndezë nacionalizmin shqiptar dhe mund të ringjallet ideja e “Shqipërisë së Madhe”

Putin sërish baba – e dashura 30 vjet më e vogël lind binjakë! (Foto)

Te rejat

A duhet të vazhdojnë protestat e opozitës? Ja si përgjigjen shqiptarët

15.05.2019 09:35

Shqiptarët kundër bllokimit të rrugëve/ Ja sondazhi

15.05.2019 09:31

Top Story/ Ambasadori Bosch: Mediat holandeze e kanë nxirë Shqipërinë pa…

15.05.2019 09:27

Shqiptarët kri minelë?! Ambasadori Bosch: Është i paargumentuar!

15.05.2019 09:18

FATI YT SOT/ HOROSKOPI 16 MAJ 2019

15.05.2019 09:07