Rita Ora është sërish ndër yjet që po fiton më së shumti në Britani.

Rita Ora ka zënë kopertinat kryesore të lajmeve në Zivcër, gazeta zvicerane 20 min.ch i referohet asaj britanike “Sunday Times” për pasurinë e këngëtares Rita Ora.

Sipas këtij shkrimi, bëhet e ditur se Rita Ora është renditur në mesin e dhjetë më të pasurve të rinj në Britani të Madhe.

Bëhet e ditur se kjo këngëtare numëron mbi 20 milion funta.

Rita Ora përpos suksesit në muzikë, ajo është angazhuar edhe në filma, kampanja të modës dhe kampanja të bamirësisë.