Ministrja e Shtetit per Marredheniet me Parlamentin, zedhenese e Qeverise, Elisa Spiropali, ka reaguarnë Twitter pas disa lajmeve te rreme te perhapura nga PD si dhe nga fakti qe Lulzim Basha nuk u paraqit ne prokurori per te deshmuar per ceshtjen e lobimit rus.

Spiropali thekson se koha për ta fshirë llumin e këtij filxhani e lëshuar ujin e drejtësisë mbi këtë pisllëk në 30QERSHOR

Postimi i plote i Spiropalit:

Njëri i rrjedhur shkruan si vdiq badigardi i KM. Tjetri i akuzuar nuk paraqitet në prokurori. I treti bën cubin si komandant suprem.Ndërsa ajo hedh fall dhe lajmëron kataklizmonë!Koha për ta fshirë llumin e këtij filxhani e lëshuar ujin e drejtësisë mbi këtë pisllëk në 30QERSHOR.