Gina Stewart, e quajtur “gjyshja më e nxehtë në botë”, ka lëshuar një version tërësisht të papërfytyruar të kalendarit të saj.

Në faqen e saj të internetit versioni i kalendarit toples përfshin 12 fotografi ekskluzive të papërpunuara të Gina, si dhe imazhe” pothuajse të panjohura “të tjera.

Rritja e famës së vitit të kaluar, kur fotot e saj të modelimit shkuan virale, ajo renditej në vendin e 90-të në listën vjetore të Maksimum Australian të vitit të kaluar.