Fëmijë lani duart pasi hani. Xhaxhi Fahriu e bën gjithmonë. Edhe ai ashtu siç ka emrin Far një fanar ndriçues është çdo mbrëmje por jo vetëm. Edhe në mes të ditës edhe ne nëse të restorantit, barit apo ku të jetë jep shembullin personal.

Hëngre byrekë? Bukë me qofte apo tullumba? I ke duart me yndyrë apo të ngjisin dhe përton të shkosh në tualetin e barit a restorantit ja çfarë zgjidhje na jep fanari ndriçues që nuk lë TV pa treguar dijet dhe edukatën.

Ta shkruajmë ne? JOOO! Nuk e bëjmë dot! Nuk e arrijmë dot këtë lartësi. Shihe videon po nuk përtove. Dëgjo se është më mirë, kupton më shumë.

/Kazani.al/