Ndrysha nga se jemi mësuar ta shohim, pa mjekër dhe përkrah njërit nga berberëve të “VIP-ave” më të njohur në Tiranë. Kështu është shfaqur në Instagram ditën e sotme zv-Kryeministri, Erion Braçe. Përkrah fotos Braçe ka treguar se pas vërejtjeve për pamje jo serioze, ka vendosur të bëjë këtë ndryshim. Dhe të themi të drejtën duket për mrekulli!

“FOTO E DITES/SOT Pas verejtjeve per pamjen jo serioze dje duke nisur nga verejtja e avokat Ngjeles, sot tek mjeshtri per te ndryshuar dhe, respektuar te gjithe, mjeshtrat punetore se pari!”