Pas paktit më studentët, ka filluar edhe shpërndarja e kartave të studentëve.

E ndërsa, rrjetet sociale e kanë shfrytëzuar këtë edhe për tu tallur me kreun e PD-së, Lulzim Bashën.

Duke qenë se ka dyshime se kreu i PD-së, Lulzim Basha nuk e ka kryer shkollën e lartë, ata kanë bërë montazh kartën e studentit duke thënë se Basha është ende student dhe i takon karta e studentit.